La Coral VEUS DE L’ESTANY us fa… UNA PROPOSTA

Com que això del confinament anirà per llarg pel que fa als assajos presencials, amb la Coral els continuarem fent des de casa.

No us hi voleu pas apuntar? Els fem per Zoom els dimarts a partir de 2/4 de 9 del vespre (40 i 40 minuts, perquè el Zoom gratuït va de 40 en 40 minuts. Quan s’acaben els primers, ens hi tornem a connectar).

És molt fàcil. I si no sabeu com va, ja us ho explicarem.

No teniu ganes de cantar? Des de casa, no us sentirà ningú.

Per Zoom, ens veiem tots, ha estat la manera de mantenir viva la coral.

La directora canta i, cadascú, amb el micròfon tancat, canta a casa seva. És impossible cantar tots alhora: n’hi ha que van per cable, per wifi, amb mòbil, amb portàtil… i el so no arriba a tots per igual i per això tampoc no retorna igual.

Tenim la intenció de gravar un altre video col·lectiu, amb una cançó molt xula.

Va, animeu-vos-hi!. Ampliem la coral Veus de l’Estany amb gent que tingui ganes de cantar, sigui d’on sigui, no cal ser de Banyoles, pot ser de l’altra part del món, almenys, mentre duri el confinament. No hi ha cap compromís per continuar-hi cantant, un cop els assajos puguin tornar a ser presencials.

Perquè ja ho sabeu… qui canta els seus mals espanta!

SI us interessa, envieu un correu a: coral@veusdelestany.cat

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic