LA NOVA LLEI ESTATAL DE RESIDUS

LA NOVA LLEI ESTATAL DE RESIDUS

LA NOVA LLEI ESTATAL DE RESIDUS

Els científics i climatòlegs ens asseguren que disposem dels medis, la tecnologia i tot el que es requereix per combatre el canvi climàtic


La crisi climàtica està empitjorant molt més ràpid del que era previst. Encara que la propaganda oficial digui tot el contrari i que se’ns bombardegi constantment amb campanyes publicitàries “verdes” de tota mena (greenwashing), la trista realitat és que, en l’àmbit mundial, els bancs i els fons d’inversió estan injectant més i més diners en la indústria dels combustibles fòssils. És una bogeria? Sí, és clar!, però… per què succeeix això? 

Les companyies petrolieres, elèctriques i altres grans multinacionals del sector energètic continuen tenint els seus interessos financers inamovibles i claríssims: augmentar beneficis i repartir-los entre els seus accionistes. Aquests interessos, evidentment, no van més enllà del curt termini. Les grans companyies, amb els seus “lobbies”, pressionen fortament sobre els polítics per tal d’aconseguir-los. La conseqüència és que tenim els processos de presa de decisions bloquejats. 

Les nostres democràcies occidentals estan capturades, segrestades, zombificades pels interessos particulars d’aquestes grans companyies. 

Els científics i climatòlegs ens asseguren que disposem dels medis, la tecnologia i tot el que es requereix per combatre el canvi climàtic, però tot això no servirà de res si no hi ha voluntat política. 

Hem de ser capaços de deslliurar les nostres democràcies de la tirania dels bancs i les grans multinacionals de l’energia. Només així es podran prendre les noves decisions valentes i compromeses que calen ara. No tenim gaire temps per fer-ho. 

LIMNOS

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!