La veïna del costat

La veïna del costat

La veïna del costat


Al juny, amb la inauguració de l’estiu, dedicarem els Sons de Banyoles a un duet de joves banyolins: Martina Majó i Guillem Lloret. Es fan dir La Veïna del costat i es tracta d’un projecte de guitarra acústica i veu en el qual realitzen versions de les cançons, que commouen el personal.

Aquest duet neix a l’Escola Municipal de Música de Banyoles, quan Martina i Guillem n’eren alumnes. Això va ser l’any 2020 i (si els coneixeu ja sabreu que) ja han tocat a la Festa Major de Vilert, a la de Porqueres, han sigut protagonistes dels concerts de La Porta del Món, de la primera edició de l’È bo, è mel… i aquest estiu els continuarem trobant en diferents escenaris de l’escena musical de la nostra comarca.

Un grup simpàtic i fresc que aporta el millor “bonrotllisme” de la música que ve tant de gust els vespres d’estiu. Us convidem a escoltar-los  i, sobretot, estigueu atents a l’agenda i feu l’impossible per no perdre-us un directe d’ells!

Rico

 

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic