• Guia de bars, cafeteries i restaurants

Vols que el teu bar, restaurant o cafeteria aparegui al llistat de bars i restaurants recomanats a la revista en paper i a la nostra web?

Els mesos d’octubre a maig, presentem aquesta pàgina amb plats cuinats populars de cada restaurant, que el client ens pot enviar cada mes o donar-nos permís per agafar-les de les seves xarxes socials.

Els mesos de juny a setembre, fem un especial terraces. Els clients poden enviar-nos una imatge amb les terraces del seus locals o ens poden donar permís per agafar-la de les seves xarxes socials.

Els bars i restaurants que vulgui posar un altre tipus d’informació (el logotip del local, la façana del restaurant, informació tipus flyer, text dintre de les imatges…) hauran de fer un altre tipus d’anunci a una altra secció, tipus anuncis clàssics.

Contacta’ns! Exemple.

bars


Preus Guia bars, cafeteries i restaurants


  • L’aparador

Vols que la teva botiga o marca aparegui al llistat de L’aparador de roba de la revista i de la nostra web?

Per aquesta secció, només s’acepten fotografies dels productes que es venen a cada establiment, que la pàgina sigui com un aparador ple de productes dels diferents establiments de la zona.

Qui vulgui posar informació tipus flyer, la foto de la façana de la botiga, un logotip en gran, destacar informació de l’establiment… haurà de fer-ho en una altra secció, tipus anuncis clàssics.

Contacta’ns! Exemple.

shopping


 

Preus Moda i complements_Preus