L’aplicació “lacompra” dissenyada per banyolins

 

10 € de regal en la teva primera compra superior a 60 € amb el codi LHAM10! 


L’aplicació gironina lacompra arriba a Banyoles


Interactiu, l’empresa situada a Cornellà del Terri, ha creat l’app “lacompra” i ja funciona a Banyoles!

Diverses botigues en un sol cistell: després de superar les 4.000 compres a la ciutat de Girona l’app comença a operar a Banyoles i 40 municipis més de les comarques gironines.

Comprar productes d’alimentació de proximitat de diferents botigues i productors, en una sola comanda en línia, realitzant un pagament únic i rebent-ho tot de cop en una sola entrega a casa el dia i l’hora escollits.

Aquest és el plantejament de la plataforma web i app lacompra, que després de superar les 4.000 compres a Girona ciutat arriba a Banyoles i altres municipis del Pla de l’Estany: Cornellà del Terri, Porqueres, Serinyà i Melianta.

Els més de 35 comerços que formen part de la plataforma -des de la gelateria Rocambolesc fins a parades de mercat de fruita ecològica, passant per carnisseries, fleques i peixateries, entre d’altres- permeten fer la compra de tot tipus de productes de proximitat i qualitat d’una manera fàcil i ràpida que permet estalviar un munt de temps.

El llistat complet de comerços participants i de muncipis on es va repartiment es pot trobar al web lacompra.cat

L'aplicació "lacompra" dissenyada per banyolins

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic