L’Arreplegada

Lloc: L’animal a l’esquena de Celrà
Data:
Ds. 22 de juliol a les 18:30 h
Entrades: a 5 € a www.lanimal.org o a l’IG @laverema.group

El 22 de juliol teniu una cita a L’animal a l’esquena de Celrà, on tindrà lloc la segona edició de L’Arreplegada, un acte cultural que agruparà més de vint propostes de diferents disciplines artístiques.

L’Arreplegada és fruit de les trobades de la companyia de dansa La Verema i les seves ganes de crear de nou; i d’oferir un espai no només per visibilitzar i reconèixer el treball artístic dels altres, sinó per fer xarxa i afavorir l’intercanvi entre ells.

Cantants com Nicole Brown o Aka Uvede; actors com Eduard Paredes i el Col·lectiu Desasosiego; poetesses com Nina Busquets; i la mateixa companyia La Verema actuaran al llarg de la jornada, en què es podran veure peces site-specific a l’interior i a l’exterior de la masia; exposicions d’arts plàstiques, fotografia i escriptura; actuacions a dins la nau; i concerts de DJ, rap i danses urbanes a la fresca.

Segons Raquel Viñuales, membre de La Verema i L’Arreplegada, “és una liada molt gran que engloba qualsevol proposta que fan amb una mà al cap i una altra al cor”, ja que tot neix per amor a l’art, però hi ha iniciatives que han de retallar o descartar perquè són inviables.

Marta Sala Tarradas – Arts

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!