Laura Ferrer

“L’únic que fa falta és la voluntat
de voler descobrir com hauria
d’haver sigut la teva educació sexual i posar-te les piles per formar-te”

Laura Ferrer educadora de sexualitat conscient, especialitzada en adolescència i famílies


Laura Ferrer és educadora de sexualitat conscient, especialitzada en adolescència i famílies. Ferrer es dedica a temps complet a ensenyar el que a ella li hagués agradat escoltar i de la manera que li hagués agradat aprendre: Còmodament, de manera fàcil i amb diversió.


 

Per què és important l’educació sexual?

Perquè és la base per aprendre a cuidar-nos a nosaltres mateixos, saber relacionar-nos amb els altres de manera sana i viure una vida plena i de qualitat.

Quina és la teva àrea de treball?

Principalment, treballo per a la preadolescència, adolescència i els adults que tenen relació amb ells, familiars i professionals. Però puntualment també ofereixo sessions per infància i adults.

Hi ha molta demanda avui en dia de la teva àrea?

I tant, des del boom del documental de “Generació Porno”, moltes persones han obert els ulls amb aquesta problemàtica greu que patim com a societat. I cada vegada hi ha més necessitat de posar paraules i aprendre més i millor sobre com acompanyem els nostres infants i joves.

Tothom pot fer educació sexual de qualitat?

I tant, de fet, s’hauria de fer des dels monitors de menjadors, de colònies, esplais, professors i, sobretot, els familiars més propers del menor. 

Tothom té interès a saber quina és la millor alimentació que podem donar als nostres infants o com gestionar les seves emocions. També hauria de formar part dels nostres coneixements principals, com fer un bon acompanyament en el desenvolupament de la sexualitat de l’infant i adolescent. 

L’únic que fa falta és la voluntat de voler descobrir com hauria d’haver sigut la teva educació sexual i posar-te les piles per formar-te. Avui en dia, tenim molts recursos i professionals per facilitar-ho.

Què ofereixes i com es pot contactar amb tu?

L’educació sexual per mi ha de ser fàcil, divertida i, sobretot, còmode per a tothom. Per això ofereixo tallers, xerrades i sessions per infants, adolescents i famílies. Tallers familiars per petits i adults i formació de claustre. 

A través de la meva web www.laura-ferrer.com o d’instagram @laura_ _ _ferrer es pot contactar directament amb mi. També em podeu enviar un email a info@laura-ferrer.com

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!