L’ENDEVINALLA DE LA RITA

Abril

L'ENDEVINALLA DE LA RITA
En període de confinament -i davant la incomunicació física que imposa la reclusió- la Rita Xuclalletres ha fet el salt a les noves tecnologies per poder continuar oferint la seva endevinalla mensual a tots els infants.
La Rita, com tothom, segueix al peu de la lletra les indicacions que s’han establert aquests dies de confinament. No cal patir per ella, a la Biblioteca hi té una immensa varietat de contes per llegir, badar o remirar i, a més a més, conjuntament amb el Drac de l’Estany i la Rateta de la Biblioteca fa trobades literàries, clubs de lectura i hores del conte. Plegats s’inventen les endevinalles de cada mes. Aixó sí, respecten escrupolosament la distància de seguretat d’un metre i mig!
Tots els infants, fins a onze anys d’edat, que vulgueu continuar participant al joc de l’Endevinalla de la Rita haureu de seguir amb atenció la informació de la Biblioteca a través de les xarxes: Instagram, Twitter i Facebook. A partir d’avui hi trobareu l’endevinalla del mes d’abril que diu:

SÓC UN PONT DE MOLTS COLORS

QUE SURT QUAN PLOU I FA SOL 

 

Podeu adreçar-vos telemàticament al correu de la Biblioteca: biblioteca@ajbanyoles.org i escriure la vostra resposta, indicant el nom i cognom i l’edat.
Amb les respostes encertades farem un sorteig a finals de mes. Hi haurà, com sempre, un regal molt especial per al guanyador o per a la guanyadora.
Molta sort!
Biblioteca Comarcal de Banyoles

 

 

 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!