Jornada reivindicativa de l’Escola Finestres – Mieres

Gaudir de més temps i temps de qualitat.

 

Jornada reivindicativa de l’Escola Finestres – Mieres
Jornada reivindicativa de l'Escola Finestres - Mieres
L’Escola Finestres de Mieres va celebrar  una jornada reivindicativa per la jornada escolar contínua.
Les motivacions són les següents:

Els nostres motius són fruit de la nostra forma de ser.

Després d’un temps d’experiència continuem pensant que la jornada contínua és la solució més òptima per a poder desenvolupar-nos plenament com a famílies i per fer front a les casuístiques que es presenten al nostre poble:

Gaudir de més temps i temps de qualitat.

Com a famílies l’educació dels nostres fills/es és quelcom prioritari en les nostres vides. Valorem molt positivament, doncs, el fet de poder tenir temps compartit amb les nostres fills/es de manera continuada tota la tarda.

El migdia i el dinar.

Som conscients que el temps del migdia és molt important per adquirir uns bons hàbits alimentaris. Gaudir d’aquest temps en família i sense presses són condicions bàsiques per aconseguir-ho.

Extraescolars i l’organització de l’oci.

La jornada continua possibilita als infants realitzar aquestes activitats extraescolars que s’ofereixen en les proximitats de Mieres, ia més, permet a les famílies diversificar el seu oci amb l’oferta cultural, esportiva i de lleure d’Olot i Banyoles.

Un parell d’arguments més.

Ens queden, però, dos arguments més, per als quals volem i defensem la continuïtat de la jornada continua al nostre centre. Arguments que exposem ara, com a ciutadans/es i membres de la comunitat escolar.

Un altre concepte pedagògic.

Les famílies ens reafirmem en què l’horari de la jornada continua permet a l’alumnat rendir plenament.

La conciliació de la vida laboral i la familiar.

Apostem per una societat que avanci cap a un nou paradigma de la gestió de l’horari laboral tendint a la racionalització dels horaris i a una major adequació als horaris europeus.

Conclusió

L’AMPA de l’escola Finestres certifica que el suport a la jornada continua és del 100% de tota la comunitat educativa: infants, mestres, famílies i ajuntament; i manifesta la seva voluntat de continuar amb aquest horari.

Les famílies estem molt agraïdes pel suport rebut per part del Departament d’Educació durant tots aquests anys en què se’ns ha permès fer jornada contínua a la nostra escola.

Font: Regidoria de Comunicació – Ajuntament de Mieres

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!