Lletres niu

Lletres niu

Lletres Niu és un projecte que, juntament amb l’Hospital Josep Trueta de Girona, estem organitzant un grup de persones. Volem fer arribar a tots els nadons que estan ingressats a la Unitat de Neonatologia, unes boniques lletres, cosides pels nostres voluntaris, i, així, poder guarnir els seus nius amb el nom. 

L’Hospital Josep Trueta és el centre de referència de la Regió Sanitària de Girona pel que fa a parts de risc i nadons de baix pes o amb problemàtiques de complexitat.  

 

Aquesta iniciativa ja es duu a terme a altres Hospitals, com per exemple, la Vall d’Hebron de Barcelona. Ens va semblar un projecte tan bonic que, valia la pena l’esforç i replicar-ho a Girona i, així, també poder agrair a la Unitat de Neonatologia de l’Hospital, tota la seva feina i dedicació i també, mimar als nadons i a les seves famílies. 

Quan hi ha un nadó ingressat, aquests petits detalls compten i donen alegria a uns dies una mica grisos… 

Com es pot col·laborar? 

  1. Seria de gran ajuda divulgar el nostre projecte. Hi ha molts nadons que necessiten estar ingressats a la Unitat de Neonatologia, per tant, necessitem voluntaris que vulguin posar fil a l’agulla. Si saps d’algun grup de costura o d’algun centre en el que es facin classes de patchwork, pots compartir la iniciativa! 
  2. Cosir lletres! Al final, aquest és el principal objectiu del Projecte, fer arribar moltes lletres boniques a l’Hospital per tal que els nius siguin acollidors pels nadons i un espai més dolç per als pares/mares. 
  3. Donació de teles que seran distribuïdes als nostres voluntaris, o, en el cas de ser una botiga, pots oferir teles a preus més econòmics per als nostres voluntaris. Aviat posarem en marxa el “Banc de Teles”, oferint als voluntaris retalls de 10 cm x 10 cm, per a cosir lletres, així que pots guardar retalls que ja no et siguin d’utilitat o finals de peces de tela, nosaltres li donarem sortida! 

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!