Llum polsada intensa (IPL)

en Medicina Estètica Avançada

Clínica Salus Infirmorum


La llum polsada intensa (IPL, Intense Pulsed Light) és un tractament mèdic dermatològic destinat a millorar la nostra pell. Actua eliminant petites imperfeccions estimulant el col·lagen, obtenint una pell neta, lluminosa i rejovenida després de cada sessió.

El tractament amb IPL aplica una font lumínica d’alta intensitat, que elimina selectivament els elements pigmentats de la pell com taques i danys vasculars. Disminueix la mida dels porus i la profunditat de les arrugues, afavorint la generació de col·lagen a la dermis i millorant la textura de la pell, oferint un aspecte uniforme, fresc i rejovenit.

Un rejoveniment global i uniforme de cara, coll, escot i mans. La IPL ja és una de les tècniques estètiques amb més demanda a tot el món, avalada i recomanada per dermatòlegs, ja que resol afeccions cutànies d‘una manera més ràpida que amb altres tècniques més agressives i costoses.

La llum polsada emet una banda ampla de llum, a diferència del làser convencional que el que fa és una única longitud d’ona. Aquesta característica ens permet tractar diferents objectius a la vegada: taques pigmentades, lesions vasculars i millorar la qualitat de la pell a través de l’estimulació de col·lagen.

Una aplicació afegida és la depilació. Amb poques sessions es pot aconseguir una desaparició del pèl de les zones que ens interessi.

Es pot combinar amb altres tractaments com infiltracions de toxina botulínica o àcid hialurònic, potenciant els resultats.

Al marge d’aquests resultats, que són evidents des de la primera sessió, el gran avantatge de la IPL és que resulta indolora i la recuperació és immediata. Es fa vida normal abans, durant i després del tractament. Únicament, les taques es faran més fosques i aniran desapareixent durant els pròxims 5 dies. La IPL s’aplica a la consulta i no necessita cap mena d’anestèsia. Sobre la pell neta, s’aplica un gel conductor on es realitza el tractament, l’impacte de la llum pot generar una lleugera sensació de calor que va desapareixent progressivament. És important la protecció solar alta diària i no exposar-nos al sol directe la setmana següent al tractament per obtenir millors resultats. Es recomana la seva realització durant els mesos d’octubre a juny, evitant l’estiu per l’exposició solar.


Clínica Salus Infirmorum Banyoles

 


Indicacions:

   • Eritema, rosàcia
   • Telangièctasis (aranyes vasculars, varius superficials)
   • Punts rubí
   • Taques solars
   • Melasma
   • Pell desgastada, aspre i amb porus oberts
   • Cicatrius d’acne i prevenció d’acné inflamatori
   • Pell envellida, danyada pel sol amb pèrdua de lluminositat
   • Depilació

Al servei de Medicina Estètica de la Clínica Salus hem incorporat aquest aparell d’estètica mèdica avançada per oferir la màxima seguretat i resultats de qualitat. Aprofiteu els packs promocionals que hem preparat acuradament per a vosaltres.


 

 

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!