Mars Red Sky

Els reis de l’Space Rock

Escoltant Mars Red Sky, gràcies al seu estil musical space rock, fareu un viatge al mateix espai. Si no saps de què va això de l’space rock, et situo ràpidament!

Space rock és un gènere musical sorgit durant els 60 com un corrent del rock psicodèlic i de música progressiva. Els seus sons es caracteritzen pels seus llargs passatges instrumentals de tempo lent, en els quals predominen els sintetitzadors i les llargues cadenes de pedals de guitarra (delays, rever, fuzz, modulacions, etc.).

Actualment, i afortunadament, molts grups continuen fent aquest gènere, però en aquest número de L’HAM em centraré en una banda que, des del meu punt de vista, té una personalitat sonora molt personal i és un dels pesos pesants en l’escena psicodèlica europea.

Mars Red Sky és un grup format per 3 tipus provinents de Bordeus. Junts faran que siguis capaç de viatjar a qualsevol confí, gràcies a una fórmula complexa en les seves composicions, però alhora fascinant.

Les seves cançons no són les típiques de motlles clàssics, sinó tot el contrari: mantres continus d’efectes àcids i fumejants que t’hipnotitzaran; riffs de guitarra psicodèlics i poderosos que et deixaran fascinat; i llargs desenvolupaments instrumentals que t’atraparan des de la primera nota.

He tingut l’oportunitat de veure’ls diverses vegades en directe i poso un 10 per a aquest trio power.  Us deico un enllaç amb algun dels meus temes preferits. Escolta’ls i, si t’agraden, pots veure’ls a Barcelona el pròxim 27 d’abril a la Sala Upload durant la cinquena edició del festival Riff Ritual Fest.

Per a més informació, pots visitar la pàgina de Red Sun Barcelona, promotora i organitzadora d’aquest certamen i de molts altres relacionats amb aquest gènere. Rico Liquete

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic