Masters of Reality

UNA JOIA OCULTA DEL PREGRUNGE

Masters of Reality

 

Masters of Reality és un grup de rock de Syracuse format l’any 1981 pel guitarrista i cantant Chris Goss i pel guitarrista Tim Harrington. La banda, sovint associada a l’escena del Palm Desert, sempre ha destacat per tenir un so personal i per barrejar gèneres i estils: hard rock, blues, el rock progressiu o, fins i tot, música més popera i Beatlesque, aconseguint-ho fer d’una manera molt efectiva i original.

Chris Goss té un currículum amb nombroses col·laboracions i ha estat el productor de bandes com Kyuss, el so de les quals va perfilar fins a fer-ho inconfusible i, també, Queens of the Stone Age, amb Josh Homme al capdavant.

El seu primer àlbum, que també s’anomena Masters of Reality, es va llançar l’any 1988. Es tracta d’una veritable peça mestra perseguida per molts col·leccionistes. Aquesta joia de finals dels 80 ha estat oculta en l’anonimat durant molt de temps.

La banda va desaparèixer per mala entesa entre els seus membres, una pena molt gran.

 

 

Rico Liquete

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic