Mercat de Banyoles – Mesures davant la situació actual

Ajuntament de Banyoles

NOU COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT - CORONAVIRUS A BANYOLES

La comissió de seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària de l’Ajuntament de Banyoles, reunida de nou avui dimarts al matí, ha acordat informar de les següents mesures davant de l’alarma sanitària decretada pel COVID-19:

• Davant la celebració del mercat setmanal demà dimecres, i amb l’objectiu de garantir el distanciament social entre persones, es mantindrà la distribució establerta el passat dimecres 3 de juny. Les parades alimentàries i no alimentàries es repartiran entre la plaça Major, la Porta Turers, el carrer Àngel Guimerà, la plaça dels Turers, el carrer Rambla i la plaça de les Rodes.

Els espais es continuaran delimitant i demà dimecres s’establiran sis punts d’accés, dos més que la setmana passada, amb persones que controlaran l’aforament del mercat i donaran gel hidroalcohòlic als clients.

Els punts d’accés se situaran al carrer Àngel Guimerà, davant de Cal Moliner i a l’accés a la plaça Major pel carrer Mercadal per accedir a la plaça Major. Per l’accés a la plaça de les Rodes, s’instal·laran al carrer Vallespirans, al costat del pàrquing, a l’accés a la plaça pel carrer de la Barca i al carrer Rambla, a l’alçada del carrer Conill.

Es recorda als clients que només es pot accedir al mercat per aquests punts, que estaran controlats i regulats per garantir la limitació d’aforament al mercat. En aquest sentit, es demana que es respectin les mesures establertes i que, per exemple, no s’accedeix al mercat per altres punts com el passatge Verdaguer.

A banda de la redistribució i la delimitació dels espais, se senyalitzaran les parades per
garantir que es mantingui la distància entre clients i venedors. A més, es recorda que els clients no poden tocar els productes, si els marxants no faciliten guants d’un sol ús ni gel hidroalcohòlic.

 

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!