Morgat, morgat

Gairebé no fa falta presentació ni dir res sobre el grup musical de Banyoles que presentem aquest mes, els Morgat Morgat, format per Jordi Torrent, guitarra i veu; Lluís Busquets, baix; Ramon Prats, bateria; Xavi Teixidor, guitarra i Narcís Torrent, veu i guitarra.

Morgat, Morgat va formar-se l’any 2011. L’any 2013 van guanyar el premi Joventut Sona 9 de l’Enderrock, el 2015 van editar el disc Salvatge manifest i el 2018, Orgull adolescent.

Amb un so pop-rock bastant contundent, fresc i amb influències diverses d’altres bandes com Yo la tengo, Pixies, Sonic Youth, Nick Cave i Tom Waits, les seves lletres parlen de tots aquells sentiments que els humanoides experimentem en aquest interval de temps al qual anomenem vida. Sentiments que giren entorn de l’amor, desamor, esperança, desenganys, ràbia, etc.

Sobre l’escenari, amb molta força, amb una energia d’allò més positiva i una excel·lent connexió amb el públic, són l’espectacle perfecte per als fans. I, mentre no els puguem veure en directe, escolteu-los aquí:

 

Rico

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!