Naisa Duo
Foto: concert de Cap d’Any a l’església de Sant Jaume a Passanant i Belltall

Naisa Duo són una proposta musical eclèctica, #madeinbanyoles, que no et deixarà indiferent.

Neus Plana Turu (flauta i percussió corporal) i Maria Camahort, guitarra i arranjaments, són dues artistes polivalents, de formació clàssica, que busquen acostar-se a altres mons sonors a través de la improvisació i l’expressió corporal.

El seu projecte és un trajecte musical bastant influenciat per melodies i cançons dels segles XVI – XVII: cançons populars sefardites, turques, catalanes, etc. La seva formació acadèmica portada al seu terreny personal, em sembla una fórmula musical molt especial que m’ha eclipsat.

La formació sorgeix l’any 2017 i han actuat en diferents concerts i festivals en tot el territori català com ara el recinte modernista de Sant Pau de Barcelona, l’Auditori de la Diputació de Tarragona, la Casa de Cultura de Girona i el Garrigues Guitar Festival, entre molts d’altres. 

Han inaugurat el 2022 amb el concert de Cap d’Any a Passanant i Belltall (Conca de Barberà) i ja estan omplint l’agenda amb concerts per tot el territori.

Escolteu aquest fantàstic duo. Espero que us agradi tant com a mi!

 

Rico

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic