Nou Bonpreu a Banyoles

• L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha visitat avui el nou Bonpreu per conèixer l’establiment i donar la benvinguda a tot l’equip.

• L’establiment té una superfície de vendes de 1.250m², 57 places d’aparcament i ha suposat una inversió de 8,7 milions d’euros.

• L’equip del nou Bonpreu està format per 35 professionals.

• Aquest nou supermercat, com tots els establiments Bonpreu, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’un ampli assortit.

 

Les Masies de Voltregà, a 18 de desembre de 2020.

Bon Preu ha inaugurat avui un nou supermercat amb la presència de l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer; Jordi Congost, Primer tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge, Programes de barris, Recursos humans i Esports, i Albert Tubert, regidor d’Urbanisme i activitats, Medi ambient i batlle d’aigües, pel que fa a representants de l’Ajuntament de Banyoles. Des de Bon Preu, ha assistit a l’acte el President i Director General del Grup Bon Preu, Joan Font i Fabregó; la Directora Comercial, Anna Font i Tanyà; el Director Financer, Pere Anglada; el Director d’Operacions, Joan Sabartés, i el Cap de Relacions Externes, en Josep Castany.

El President i Director General del Grup Bon Preu, Joan Font i Fabregó ha declarat en el transcurs de l’acte que: “Vam obrir el primer Bonpreu a Banyoles al 2010 al c/Mata número 11 i ens fa especial il·lusió tornar a ser aquí per inaugurar un nou establiment al c/ Sant Martirià 174, a la zona de la Draga, a tocar amb l’Estany de Banyoles, per seguir oferint el millor servei als clients/es de Banyoles.
Com és habitual a Bon Preu, continuem apostant pels productes frescos i de proximitat, amb una àmplia varietat d’assortit als millors preus i amb un tracte al client excepcional.”

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc és el protagonista: secció de carnisseria, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria i forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat.
També ofereix, un ampli assortit de vins, caves i escumosos al celler i secció de drogueria i perfumeria. Com a novetat, els clients/es trobaran la secció de fleca amb taulell i caixes automàtiques per fer el pagament de la seva compra.

L’establiment té una superfície de vendes de 1.250m² i 57 places d’aparcament.

 

Bon Preu ha invertit 8,7 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 35 professionals, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Banyoles.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Així, els clients/es del Bonpreu de Banyoles podran trobar productes tan característics com la xocolata Torras, la poma de Girona, les nous de Crespià, el cafè Cornellà, les Patates Oleguer, la Ratafia Visca i Vermut Terrània, les Galetes Trias i embotits Gori i d’Oix, entre d’altres referències.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat de Banyoles s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoficient per estalviar així, el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència energètica, confort i seguretat. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!