NOU COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT – CORONAVIRUS A BANYOLES

NOU COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT – CORONAVIRUS A BANYOLES

NOU COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT - CORONAVIRUS A BANYOLES

La comissió de seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària de l’Ajuntament de Banyoles, reunida de nou, ha volgut llençar un missatge als ciutadans i ciutadanes davant l’alerta sanitària, recordant les restriccions i les recomanacions establertes per les autoritats sanitàries.

L’alcalde, Miquel Noguer, ha apel·lat “a la responsabilitat i serenitat de la ciutadania en aquesta situació excepcional” i ha recordat que “hem de limitar els nostres moviments només als estrictament imprescindibles, especialment a la gent gran, però també a la resta de ciutadans i ciutadanes”. “Insistim, si us plau, que és important que tots ens quedem a casa”.

Miquel Noguer ha demanat també que “actuem amb serenitat i comprem només allò que ens és únicament imprescindible, guardant també les distàncies entre compradors i dins els establiments” i ha afegit que “limiteu la vostra activitat social i les visites a familiars i amics”.

L’alcalde ha volgut recordar també que, de cares al cap de setmana, “estan prohibides les concentracions de persones, especialment de cares a aquesta matinada” i ha afegit que “la policia intensificarà la vigilància i aplicarà la normativa en aquells casos on no es compleixin les restriccions establertes pel Govern de la Generalitat davant d’aquesta alerta sanitària”.

“És important que, entre tots i totes, frenem la corba i evitem més contagis”.

En cas de qualsevol dubte, la ciutadania pot dirigir-se al 112 o bé al 061 o consultar les informacions del Canal Salut (canalsalut.gencat.cat). Davant de qualsevol novetat important, es comunicarà a través dels canals oficials del consistori.

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!