Objectiu: #1MilióDeMascaretes

ANC

ANC:

Descobreix com pots col·laborar a fer arribar #1MilióDeMascaretes d’ús no sanitari a la ciutadania, alhora que ajudes els hospitals catalans en la recerca i el material sanitari per a la COVID-19.

Tant si ets particular com empresa, ajuntament o organització, hi pots participar.

QUÈ POTS FER?

  1. DONATIU Aquí!
  2. Ciutadania o enpreses:

L’Assemblea ha ajudat a fer arribar les primeres 105.000 mascaretes d’ús no sanitari a la ciutadania, ja que cada vegada són més difícils de trobar. Ara amplia el repte i, a través de la col·laboració ciutadana i institucional, es volen confeccionar i distribuir un milió de mascaretes perquè els ingressos que s’obtinguin vagin destinats a la recerca i el tractament de la COVID-19 als hospitals catalans.

Per això, si ets un particular pots fer un donatiu a través d’aquest web, oferir-te a la teva assemblea de base (territorial o sectorial) per cosir, o comprar els lots de mascaretes que estaran disponibles als supermercats Bonpreu i Esclat. L’adquisició d’aquest lot per cosir dues mascaretes comporta un donatiu d’1 €.

Però si ets empresa, ajuntament o organització, pots fer dues coses: si ets servei essencial, pots ajudar a la distribució de mascaretes o, si tens tela que sigui 100% cotó, amb tractament hidròfug i com a mínim de 220 gr/m2, o goma pots posar-te en contacte amb l’Assemblea per poder oferir aquests materials per fer moltes més mascaretes

Si hi pots col·laborar, contacta amb nosaltres a mascaretes@assemblea.cat.

Més info: aquí.

ANC – Pla de l’Estany

 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!