Octubre atípic per l’Ateneu Obert de la Dona

Ja que l’Ajuntament no els cedeix espai per continuar amb les activitats

 

Ateneu Obert de la Dona

A l’Ateneu de la Dona ens trobem a les portes d’un octubre atípic. En un any normal, estaríem a punt de fer la reunió de presentació de les activitats, en canvi, aquest any ens trobem buidant el local que ha estat un dels nostres puntals com a entitat des de fa divuit anys!

L’ajuntament de Banyoles no ha contemplat els locals utilitzats per a entitats dins el seu pla de reobertura d’espais municipals i ens sentim decebudes per aquesta decisió.

Però a nosaltres aquesta crisi no ens atura! I tot per a nosaltres, per a les DONES:

– Dones que necessiten seguir amb el servei de Salut física i mental, tan important en els temps actuals
– Dones que necessiten de reunir-se i compartir com estan. Com els està afectant aquesta crisi. Sentir-se compreses entre iguals i acompanyades
– Dones que necessitat d’expressar-se mitjançant la cultura, amb el programa d’@escenarisespecials
– Dones que necessiten que els donem veu mitjançant les reivindicacions que hem encapçalat des de fa vint-i-sis anys el 25 de novembre i el 8 de març.

Per totes les Dones, seguim!

Ens toca reinventar-nos i volem agrair a algunes entitats que ens han acollit tan bon punt com els hem exposat la nostra situació:

· @gimnastriops que ens permet seguir amb la “Gimnàstica Suau” i el programa de “Gimnàstica sense esforç per a dones amb Fibromiàlgia”.

· L’entitat @ei.gent, que ens permet seguir amb “Salut i Ball” i possiblement el “Teatre”.

· I el Casal Cívic Banyoles que ens permet seguir fent les reunions de Junta on decidim el nostre futur, tan important ara poder-ho fer veient-nos i sentint-nos per estar fortes juntes i seguir endavant!

Seguim a la recerca d’espai per la resta d’activitats!

Moltes gràcies de cor al teixit associatiu de Banyoles.

Ateneu Obert de la Dona

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!