Octubre atípic per l’Ateneu Obert de la Dona

Ja que l’Ajuntament no els cedeix espai per continuar amb les activitats

 

Ateneu Obert de la Dona

A l’Ateneu de la Dona ens trobem a les portes d’un octubre atípic. En un any normal, estaríem a punt de fer la reunió de presentació de les activitats, en canvi, aquest any ens trobem buidant el local que ha estat un dels nostres puntals com a entitat des de fa divuit anys!

L’ajuntament de Banyoles no ha contemplat els locals utilitzats per a entitats dins el seu pla de reobertura d’espais municipals i ens sentim decebudes per aquesta decisió.

Però a nosaltres aquesta crisi no ens atura! I tot per a nosaltres, per a les DONES:

– Dones que necessiten seguir amb el servei de Salut física i mental, tan important en els temps actuals
– Dones que necessiten de reunir-se i compartir com estan. Com els està afectant aquesta crisi. Sentir-se compreses entre iguals i acompanyades
– Dones que necessitat d’expressar-se mitjançant la cultura, amb el programa d’@escenarisespecials
– Dones que necessiten que els donem veu mitjançant les reivindicacions que hem encapçalat des de fa vint-i-sis anys el 25 de novembre i el 8 de març.

Per totes les Dones, seguim!

Ens toca reinventar-nos i volem agrair a algunes entitats que ens han acollit tan bon punt com els hem exposat la nostra situació:

· @gimnastriops que ens permet seguir amb la “Gimnàstica Suau” i el programa de “Gimnàstica sense esforç per a dones amb Fibromiàlgia”.

· L’entitat @ei.gent, que ens permet seguir amb “Salut i Ball” i possiblement el “Teatre”.

· I el Casal Cívic Banyoles que ens permet seguir fent les reunions de Junta on decidim el nostre futur, tan important ara poder-ho fer veient-nos i sentint-nos per estar fortes juntes i seguir endavant!

Seguim a la recerca d’espai per la resta d’activitats!

Moltes gràcies de cor al teixit associatiu de Banyoles.

Ateneu Obert de la Dona

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!