Odissea Marroc – Banyoles

Finalment a casa!

Un grup de banyolins estaven al Marroc quan van tancar totes les vies de sortida per culpa del Coronavirus. Ens expliquen la seva odissea!

Odissea Marroc - Banyoles

Finalment a casa!

Acaba l’odissea, després de dos dies d’incertesa a Marroc veient com es tancaven totes les vies de sortida del país nord-africà.
El nostre vol de tornada a Barcelona era el dia 17 però va ser cancel·lat, ja que el govern marroquí va anunciar la suspensió de vols amb Espanya, tant d’anada com de tornada, així com el tràfic marítim.
El dia 13 vam sortir amb cotxe del desert de Merzouga direcció a l’aeroport de Marrakech, creuant l’Alt Atlas durant 9 hores. La intenció era volar a Barcelona fent escala a alguna ciutat europea, però cada vegada hi havia més vols cancel·lats. Per això, i tot i que ens arribaven moltes informacions que el tancament del pas de frontera era imminent, vam decidir que la millor opció era sortir per Ceuta. Després de 8 hores amb furgoneta vam arribar a Ceuta, vam anar amb taxi a la terminal de Ferrys, amb Ferry fins a Algeciras, taxi a Màlaga i cotxe de lloguer fins a l’aeroport de Barcelona, on teníem el nostre cotxe.
En definitiva, una aventura que ara podem explicar amb tranquil·litat després de molts nervis i confusió per poder tornar a casa.
Ens sumem a la responsabilitat, solidaritat i al sentit comú per afrontar aquesta nova realitat #covid_19. És el moment de quedar-nos a casa.
De moment, somiarem amb tots aquells destins que tenim pendent viatjar.

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!