Olga Pardo

L’Olga fa 33 anys que és joiera, dels quals en fa 23 que viu a Banyoles. Té una petita exposició de les seves creacions al seu taller de la plaça de les Rodes de Banyoles.

Olga Pardo

L’Olga Pardo fa 33 anys que és joiera, dels quals en fa 23 que viu a Banyoles. Té una petita exposició de les seves creacions al seu taller de la plaça de les Rodes de Banyoles.


L’HAM: Se’t coneix per què ets joiera, però al llarg dels anys que fa que vius a casa nostra, hem pogut veure creacions teves d’altres disciplines. Per exemple, al riu Onyar hi havia una obra teva pel Temps de Flors.
OLGA: Sí, em van encarregar que creés unes flors gegants que flotessin. Vaig gaudir molt fent aquest projecte.

L’HAM: També, a Roses.
OLGA: Sí, a Roses vaig crear el mar de Roses.

L’HAM: Com has après tantes disciplines?
OLGA: A part de joieria, també he fet tallers d’escultura. Però, sobretot, soc autodidacta.

L’HAM: Tens un do a les mans.
OLGA: Gràcies. Suposo que és per què sempre he viscut envoltada d’art. El meu pare era pintor, Joan Pardo. Va exposar a molts llocs, sobretot a Barcelona i a París.

L’HAM: Es pot veure la seva obra?
OLGA: Al taller tinc unes quantes obres seves que us les ensenyaré amb molt de gust.

L’HAM: Vindrem a veure-les! Tornant a tu, quin tipus de joia fas?
OLGA: En realitat, toco de tot. Però si he de buscar una etiqueta, trio la de joieria contemporània. M’agrada treballar en tots els materials i descobrir, contínuament, noves tècniques.

L’HAM: I les teves joies, les podem veure?
OLGA: Pels que us agraden les xarxes socials, em podeu seguir a l’Instagram al compte @olgapardodissenys on ho publico tot. Algunes joies les tinc exposades al meu taller de la plaça de les Rodes, 33.

L’HAM: N’ensenyes, al teu taller, de crear joies.
OLGA: A mi, la joieria m’apassiona tant fer-la com ensenyar-la. Crec que és un ofici fascinador i m’encanta compartir el meu coneixement amb aquelles persones que volen descobrir-la. Convido a tothom que desitgi aprendre’n, que passi a visitar-me al meu taller.

L’HAM: Moltes gràcies, Olga!
OLGA: Gràcies a vosaltres i una bona entrada l’any 2020 a tothom.

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!