PER ALS USUARIS

Ens encanta conèixer les experiències de les usuàries i usuaris i apreciem les seves aportacions al nostre lloc web! Així mateix, volem assegurar-nos que L’HAM sigui una font segura i fiable per a la nostra comarca i rodalia. Per a aconseguir aquest objectiu i per a garantir que el seu contingut es publiqui al més aviat possible, asseguri’s que les seves valoracions compleixin els següents requisits:

Per a tots els públics. Amb la finalitat de mantenir un entorn segur i apte per a tots els públics, no es permeten paraulotes ni obscenitats en el nostre lloc web. A més, s’eliminarà el contingut que inclogui comentaris sexualment explícits, comentaris amb prejudicis, amenaces, insults personals. Tampoc, L’HAM permet contingut que promogui la intolerància cap a individus o grups de persones per la seva raça, sexe, religió, preferència sexual o nacionalitat. S’eliminarà qualsevol contingut que descrigui o fomenti activitats il·legals o que reflecteixi una participació directa en aquestes. No es publicarà cap mena de contingut que inclogui descripcions excessivament gràfiques de morts, lesions o actes delictius violents.

Originals. Comparteixi els seus millors consells i recomanacions per a gaudir de la nostra comarca. Explica la teva experiència per tal que els plaestanyins i plaestanyines estiguin advertits. Els lectors de L’HAM desitgen conèixer la seva experiència. Això significa que no ha d’incloure’s informació que no s’hagi recaptat personalment com, per exemple, rumors o cites d’altres fonts.

Recents. Amb la finalitat de mantenir un contingut actualitzat per als nostres lectors, li preguem que escrigui sobre experiències viscudes l’any natural actual o un màxim de dos anys naturals.

Rellevants. Asseguri’s que les seves opinions siguin rellevants i útils per als viatgers: recordi que llegeixen la seva opinió per a conèixer com és l’experiència amb el comerç o servei. Per aquest motiu, no ha d’incloure cap opinió personal sobre política, ètica, religió o altres qüestions socials de caràcter més general.

Imparcials. Les opinions més útils són les que ofereixen consells imparcials. Les persones i entitats que siguin titulars d’un establiment o estiguin afiliades a ell no poden publicar opinions sobre aquest establiment ni sobre negocis de la competència. Les opinions que s’envien amb la intenció de fer xantatge a un perfil no es publicaran.


PER A LES EMPRESES

Malauradament, L’HAM no sempre pot estar d’acord en el fet que una valoració sigui falsa o no, i això complica les directrius. Encara que com a propietari o propietària d’un negoci això pot ser difícil d’acceptar, la transparència és fonamental per a L’HAM i a vegades és necessari batallar amb situacions incòmodes. L’HAM té un compromís amb les persones usuàries de la nostra web, i seria una falta de respecte eliminar les opinions que no agraden al negoci en qüestió i es perdria tota la credibilitat del lloc web.

Si això ocorre, és vital que respongui a la valoració negativa i treballi per optimitzar el seu perfil. En primer lloc necessita respondre a la valoració negativa d’una manera adequada. Això demostrarà a possibles futurs visitants que malgrat no estar d’acord amb la valoració, vostè continua sent empàtic. Només, en cas que la persona que ha escrit la valoració negativa la vulgui eliminar, L’HAM ho farà. Caldrà que aquesta persona ens contacti amb el mateix correu electrònic en què ha posat la valoració i ho demani personalment.