Fals panellet de morcilla

Amb un cava Rimarts

Fals panellet de morcilla

Fals panellet de morcilla

Ingredients:

– Un moniato petit
– Una morcilla de la carnisseria TOT Bo
– 200 grs de pinyons
– Cava Rimarts del Bar de Vins La Consulta


Posa un moniato al forn. Quan estigui fet, tritura’l amb una forquilla i afegeix sal, pebre i mantega al gust. Deixa que es refredi.
Salteja la morcilla de la carnisseria Tot Bo en una paella.

Torra els pinyons en una paella.

Agafa una cullerada sopera de moniato i fes-ne una bola amb la palma de les mans. Obre-la i farceix-la amb la morcilla. Arrebossa la bola amb els pinyons torrats. Repeteix l’acció fins que s’acabin els ingredients.

Per a aquest snack, els experts del bar de vins: La Consulta recomanen maridar-lo amb un cava Rimarts: “Es tracta d’un cava Brut Nature (sense sucre afegit) de les caves Rimarts de Sant Sadurní, amb un mínim de 24 mesos de criança. Per aquest snack concret, necessiteu un vi que tingui certa força, però que sigui refrescant al mateix temps. Aquesta estructura que ens l’aporten les bombolles i, per la seva bona criança, us aguantarà la consistència i sabor intens del fals panellet. A més, heu de tenir en compte que un escumós és l’acompanyant ideal per un aperitiu”.

A la web www.lham.net/articles teniu el vídeo de la recepta.

Recepta: Estamos Enrollados y nos mola hacerlo en la cocina

 

Fals panellet de morcilla

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!