Panxes que aviat seran pinyes

Panxes i Pinyes

Cal guanyar la guerra a les batalles internes que ens imposen, ja que el seu bonica és malaltís i l’obediència al cànon una pèrdua d’energia. El desembre passat Les Impuxibles ho denunciaven a FAM: volen reduir la nostra lluita a controlar la carn per tal que no enfrontem les altres. I no, en tot cas és cuidar-la per sentir, perquè el cos és casa i canal, no aparador. Panxes i Pinyes

L’opressió és estructural i passa amb el cos, el desig, les il·lusions, i un seguit d’esferes que pretenen dominar a costa de fer-se més rics i poderosos. Per això és importantíssim reivindicar els espais que combaten aquest bombardeig de motlles, inseguretats i vergonyes. 

La panxa s’hauria d’entendre com una pinya. I els pits i les cames i els peus. Tot el cos hauria de ser una pinya. En el sentit que a la pinya la deixem ser pinya i ja, no la vinculem amb un discurs patriarcal i capitalista. El problema és la mirada des d’on ens fan relacionar amb el cos i hem d’alliberar-nos-en per habitar-nos i celebrar-nos des de qui som, no des de qui volen que siguem.  

Marta Sala Tarradas –  Feminismes

Panxes i Pinyes Panxes i Pinyes

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!