Papillot de costelló de porc amb salsa barbacoa i xili chipotle sobre cremós de llima

Papillot de costelló de porc amb salsa barbacoa i xili chipotle sobre cremós de llima


Salsa 

En un bol, posa un bon raig de salsa barbacoa, una cullerada de mel Ca La Núria de la carnisseria TOT BO i salsa de xili Chipotle al gust.

Costelló 

Sobre una safata amb paper d’alumini, col·loca les costelles de porc  Duroc de la carnisseria TOT BO. Pinta-les amb salsa. Cobreix-ho tot amb paper d’alumini i posa-ho al forn a 80 graus durant dues hores i mitja. Cada 20 minuts, obrir i tornar a pintar amb la salsa.

Cremós 

Posa al forn les patates grogues criolles durant 20 minuts a 180 graus. Retira, refreda i pela-les. Aixafa-les fins a aconseguir un puré cremós. Afegeix el suc de mitja llima, sal i pebre.

Emplatat 

Sobre un plat allargat de COMERCIAL PORQUERES, posa el cremós de llima. A sobre, col·loca-hi les costelles i decora-les amb cibulet.

Maridatge 

El Bar de Vins LA CONSULTA suggereix un vi Miscrocósmico, un garnacha de les bodegues Frontonio que treballa petites elaboracions artesanes criades amb coves velles sobre terres de pissarra i terres sorroses a l’estil tradicional aragonès.

La textura sedosa del vi casa amb aquest plat de carn dolça i el contrast que ens aporta l’acidesa del cremós de llima.

Recepta: Estamos enrollados y nos mola hacerlo en la cocina

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!