Patata farcida de botifarra amb cremós de llenties taronges

Patata farcida de botifarra
amb cremós de llenties taronges

recepta març


Cremós de llenties

Bull les llenties taronges Corail de l’herboristeria – dietètica Rosa Nadal amb una fulla de llaurer. Quan estiguin cuites, escorre-les, tritura-les.

Botifarra

Treu la pell de la botifarra de la carnisseria Tot Bo i salteja la carn amb sal i pebre.

Patata farcida

Posa una patata pelada al forn a 180 graus fins que estigui cuita. Retira-les, afegeix-hi sal, pebre i un raig de llimona. Aixafa-ho fins que quedi puré.

Fes una bola amb el puré de patata i farceix-la amb la botifarra.

Emplatat

Sobre un plat de color tornassolat dissenyat per La Bouchéé i la Cartuja de Sevilla que trobaràs a Comercial Porqueres, posa-hi la patata farcida. Decora-la amb ametlla torrada triturada.

Al costat, amb l’ajuda d’una cullera sopera, fes una llàgrima amb el cremós de llenties taronges.

Maridatge

Per aquest cremós de patata amb botifarra, el bar de vins La Consulta suggereix un Nanos rosat, un vi catalogat eco I elaborat de forma tradicional amb la varietat Trepat al Mas Foraster de la Conca de Barberà.

A nas és un vi intens amb aromes de fruites vermelles, tocs d’espècies i herbes aromàtiques. A la boca és delicat, deixant un gust persistent afruitat amb notes especiades i vegetals.

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic