Paula Grande

 

 

 

Paula Grande


Paula Grande, autodidacta, valenta i mestissa, es mou entre els registres del jazz, el hip hop, la música llatina i popular. La fusió de tots aquests estils és el tret que més la caracteritza.

Com a solista ha tret dos discs: Viatge Interestel·lar (2016) i Soc (2018). I aquesta primavera estrena D.O.’s (Denominación de Orígenes).

Mentre que una DO determina si un producte té unes característiques que són exclusives d’una zona i li donen una marca de valor i exquisidesa, el D.O.’s de Paula Grande parla de persones que, com ella, tenen una història sense estatus social. A través de les seves cançons, explica les de- nominacions d’origen de gent anònima: qui neteja cases, qui viu enfadada, qui migra, qui s’esforça molt per aconseguir menys, qui té rancor, qui no fa vacances amb la família, ni activitats extraescolars, ni té estudis universitaris…

A DO’s escoltarem històries d’identitats que representen una part molt important d’aquesta societat poc igualitària, però que poques vegades són dalt d’un escenari o davant d’una gran pantalla. Així, doncs, el to del nou disc reitera el caràcter feminista i social de la música d’aquesta artista, que sempre s’ha mostrat compromesa davant de les desigualtats i la injustícia.

Podeu escoltar-la:

 

 

Espero que la gaudiu!

Rico

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!