PERE NAVARRO  A L’AUDITORI DE L’ATENEU

UN DELS MAJORS TALENTS DEL PANORAMA JAZZÍSTIC ESTATAL, PRESENTA PERENNE I LIVE IN MADRID

PERE NAVARRO  A L’AUDITORI DE L’ATENEU

PERE NAVARRO A L’AUDITORI DE L’ATENEU
Banyoles, 14 de novembre de 2019

El darrer disc del jazzman va ser enregistrat en directe a la mítica sala madrilenya Recoletos Jazz

PERE NAVARRO, UN DELS MAJORS TALENTS DEL PANORAMA JAZZÍSTIC ESTATAL, PRESENTA PERENNE I LIVE IN MADRID A L’AUDITORI DE L’ATENEU

El trompetista, pianista, compositor i productor eivissenc s’acompanyarà de quatre músics més per compartir la cerca de l’essència del jazz en viu

El trompetista i pianista eivissenc Pere Navarro presentarà els discs de jazz Perenne i Pere Navarro Quintet Live in Madrid en un concert que tindrà lloc aquest divendres a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles (21 h, 8 €). El també compositor i productor es posarà enfront de la formació original Pere Navarro Quintet, on s’acompanyarà de Ferran Borrell a la guitarra, Josep Colls al baix elèctric, Joan Solana al piano, David Xirgu a la bateria i el mateix Navarro a la trompeta. El concert, organitzat per Joventuts Musicals de Banyoles i Joventuts Musicals de Catalunya, s’emmarca en la Xarxa de Músiques a Catalunya.

Considerat actualment com un dels majors talents del panorama jazzístic estatal, Navarro presentarà els temes dels seus dos primers exitosos àlbums, Perenne i Pere Navarro Quintet Live in Madrid, aquest darrer enregistrat en directe a la mítica sala madrilenya Recoletos Jazz per mostrar la cerca de l’essència del jazz en viu. El músic ja ha compartit escenari amb artistes com Jorge Pardo o Joachim Künn actuat al Palau de la Música Catalana o el Jamboree i sonat per Radio 3 de RNE. Són només algunes fites d’un jazzman integral amb un futur d’allò més prometedor per endavant.

Pere Navarro va començar el seu idil·li amb la trompeta als vuit anys. Va iniciar els seus estudis professionals a Eivissa i va seguir amb la seva formació al Taller de Músics de Barcelona, on es va graduar dels seus estudis superiors. El Palau de la Música Catalana, Jamboree, Recoletos, Jimmy Glass, Sunset Jazz Club, Nova Jazz Cava, La Bilbaína, El Plaza Jazz Club, Pizza Express London, són només alguns dels escenaris als quals ja ha pujat Pere Navarro, entre d’altres teatres i auditoris d’arreu del país. A més, ha format part del cartell, per exemple, de festivals com el Festival Internacional de Jazz de Barcelona, Vijazz Penedès, London Catalan Festival, 48 Timer Festival Copenhaguen, Menorca Jazz, Canarias Jazz y Más o l’Eivissa Jazz, on al 2016 va celebrar la seva desena participació al festival eivissenc. Ho va fer com a membre de la ‘Eivissa Jazz Experience’, liderada pel pianista gallec Abe Rábade, el qual va col·laborar en dos temes de Perenne.

Navarro també va ser present a l’última edició del Festival de Jazz de Lugo, amb un concert que va ser seleccionat per l’SGAE i Radio3 pel cicle “#VivaLaMúsicaViva”, de la mateixa SGAE, essent el Quintet de Pere Navarro l’únic grup de jazz estatal escollit. El concert es va retransmetre en directe per Radio Nacional de España des de la mítica Sala Clavicémbalo, completant-se l’aforament. També destaca, a més de la seva faceta com a líder, la seva versatilitat com a “sideman” que l’ha portat a tocar amb bandes com Eva Fernández Group o la Original Jazz Orchestra dirigida per David Pastor i artistes com Jorge Pardo o Joachim Künn.

Les entrades per al concert es poden comprar a través del web www.cultura.banyoles.cat<http://www.cultura.banyoles.cat/> i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (al passeig de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 a 17:45 h).

FONT: Ajuntament Banyoles – Comunicació

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!