Hi ha algun tipus de suport personal durant la publicació de l’anunci digital?

  • Suport en el pla Business – Podrem ajudar-te a publicar el teu anunci o, fins i tot, podem publicar-lo nosaltres si ens envies la informació que desitges destacar i el pagament. A més a més, un cop cada trimestre, podràs fer modificacions al teu anunci digital i nosaltres t’oferirem el nostre suport si el necessites. Contacte.
  • Suport en el pla Bàsic – Podrem ajudar-te a publicar el teu anunci o, fins i tot, podem publicar-lo nosaltres si ens envien la informació que desitges destacar i el pagament. Contacte.

Es pot pagar mensual, trimestral o semestralment? – No, de moment només hi ha un únic preu i un únic moment de pagament i és anual. Cada supscripció dura 365 dies. Passat aquest any, si vols cancelar la teva subscripció, posa’t en contacte amb nosaltres. Si no ens comuniques la baixa abans dels pròxims 30 dies, la publicació de l’anunci es renovarà durant un any més.

Quin mètode de pagament s’accepta? – La nostra web, per defecte, té instal·lada PayPal (per a l’acceptació de la targeta de crèdit i els pagaments de comptes de PayPal). Per efectiu o un altre sistema de pagament, contacta’ns.

Hi ha algun tipus de descompte? – Sí. Oferim descompte per aquells clients que s’anuncien a la nostra revista en paper. Si vols anunciar-te a la revista en paper, contacta’ns!

Vull que el meu negoci apareixi a la guia digital, però no vull pagar. Pots anunciar el teu negoci a la modalitat Free. Tindràs dret de publicar el teu negoci i les dades de contacte més imprescindibles amb una fotografia. El teu anunci apareixerà a totes les cerques com qualsevol altre.

Quina diferència hi ha entre el pla Business i el Bàsic? D’aparença són gairebé iguals:

  • Contenen gairebé les mateixes dades (excepte el vídeo i l’enllaç amb Linkedin), descripció exhaustiva negoci i diverses fotografies.
  • Ambdós apareixeran a totes les cerques, però el Business com a anunci destacat.
  • Al Business oferim servei personalitzat un cop per trimestre, mentre que al bàsic, només al moment de donar d’alta l’anunci.
  • Al pla Bussines oferim: disseny de l’anunci, assessorament SEO a través del Yoast, servei fotogràfic (o banc d’imatges) per aquells negocis no disposin de fotografies.
  • Mireu tots els avantatges detallats.

Què he de fer si el meu anunci està a la web, però jo no l’he publicat? – Pots reclamar el teu anunci des de l’apartat de l’anunci on posa “Aquest anunci és teu? Reclama’l” (apareix a la columna de la dreta) i gestionar-lo tu. Per reclamar l’anunci, cal donar-se d’alta (gratuïtament) a la web i triar un dels tres plans: Free, Bàsic o Business. Un cop siguis administrador del teu propi anunci, podràs canviar les dades que no siguin correctes i la imatge, més o menys exhaustivament, en funció del pla que escullis.

Més preguntes? – Estem encantats d’ajudar-te. Contacta’ns!

 

 


Condicions vàlides al llarg del 2019