Programa Bootcamp

Xavi Garcia, entrenador personal

Un dels programes de salut més complets i efectius que existeixen actualment és… El BOOTCAMP!

Amb aquest programa aconseguiràs posar-te en forma d’una vegada per totes! En 3 setmanes podràs veure’t i sentir-te com mai abans t’havies vist i sentit.

El que et presentem no és un programa qualsevol, és un programa que funciona! Però abans d’explicar-te en què consisteix, et volem avisar que si el que busques són mètodes miraculosos per posar-te en forma de manera ràpida i fàcil, no cal que continuïs llegint.

Aquest programa és per a aquelles persones que estan realment
interessades a millorar la seva salut a partir d’un compromís ferm on, durant 3 setmanes, es comprometen a canviar aquells hàbits que els han estat perjudicant i privant de gaudir de la millor versió d’elles mateixes. Durant el Bootcamp hauràs de menjar més saludable, participar en sessions d’exercici físic més intenses de les que estàs acostumat/ada, canviar la teva mentalitat i, sobretot, estar disposat/ada a fer el que calgui per aconseguir allò que t’has proposat abans de començar el programa.

NO VOLEM ENGANYAR NINGÚ:
– El Bootcamp és dur i et suposarà un repte durant les setmanes que dura però et podem garantir que valdrà la pena. Ja ho veuràs!
– Accepta el repte i millora la teva condició física i la teva salut.
– Unes poques setmanes és tot el que et separen dels resultats que et mereixes.

Xavi Garcia, entrenador personal

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!