Programa Bootcamp

Xavi Garcia, entrenador personal

Un dels programes de salut més complets i efectius que existeixen actualment és… El BOOTCAMP!

Amb aquest programa aconseguiràs posar-te en forma d’una vegada per totes! En 3 setmanes podràs veure’t i sentir-te com mai abans t’havies vist i sentit.

El que et presentem no és un programa qualsevol, és un programa que funciona! Però abans d’explicar-te en què consisteix, et volem avisar que si el que busques són mètodes miraculosos per posar-te en forma de manera ràpida i fàcil, no cal que continuïs llegint.

Aquest programa és per a aquelles persones que estan realment
interessades a millorar la seva salut a partir d’un compromís ferm on, durant 3 setmanes, es comprometen a canviar aquells hàbits que els han estat perjudicant i privant de gaudir de la millor versió d’elles mateixes. Durant el Bootcamp hauràs de menjar més saludable, participar en sessions d’exercici físic més intenses de les que estàs acostumat/ada, canviar la teva mentalitat i, sobretot, estar disposat/ada a fer el que calgui per aconseguir allò que t’has proposat abans de començar el programa.

NO VOLEM ENGANYAR NINGÚ:
– El Bootcamp és dur i et suposarà un repte durant les setmanes que dura però et podem garantir que valdrà la pena. Ja ho veuràs!
– Accepta el repte i millora la teva condició física i la teva salut.
– Unes poques setmanes és tot el que et separen dels resultats que et mereixes.

Xavi Garcia, entrenador personal

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!