Si pertanys a una entitat o organització sense ànim de lucRe i necessites publicar a la nostra revista les activitats que organitzeu, tingues en compte que:

  1. GRATUÏTAMENT, només publicarem les activitats/informació que organitzen entitats sense ànim de lucre o administració i, solament, a la nostra agenda com a informació (i no en format de requadre o d’anunci clàssic), adaptant la informació rebuda al format de la resta de la revista.La informació que necessita fotografia representativa, aquesta no tindrà cap text (el text informatiu, ja apareixerà en format informació amb el format de la revista).Cal que ens enviïs la informació que vols que publiquem a la revista abans del dia 20 de cada mes en format de text (word, txt., doc…) i, per si sobra espai, pots enviar-nos una fotografia per il·lustrar la informació. Recorda que a la fotografia no hi pot haver ni text ni dades informatives. El nostre correu electònic és lham@lham.net
  2. Atenció, en el cas que la teva entitat o administració vulgui PUBLICITAR la informació en requadre, o una imatge amb text amb el seu propi disseny o disseny diferent del de la resta de revista, tindrà un cost. Per aquest tipus d’anunci clàssic o en requadre, contacteu amb nosaltres per conèixer preus, mides i condicions.
  3. Tota la informació o publicitat de la revista serà publicada, també, a la web.