Sí! Pots deixar-ho al taller, a la teva estanteria personalitzada que t’assignarem. D’aquesta manera, cada vegada que vinguis a treballar, ja ho tindràs tot!

IMPORTANT: les estanteries són per a les persones que venen regularment al taller. Si vens de manera puntual i molt de tant en tant, en aquest cas, millor que deixis el teu lloc a les persones que usen l’espai, així podran treballar més còmodament.

En cas que hagin passat 8 setmanes i no hagis vingut, les coses que estan a la teva estanteria (material, peces en construcció i/o acabades) les portarem a reciclar. Per tant, si saps que no has de venir en un període de dos mesos i vols conservar el teu material, millor que ho passis a buscar.

El taller no és un magatzem, sinó un espai de treball. Gràcies per la teva comprensió!


 


Recordeu que els lots d’hores caduquen i les hores caducades NO es poden recuperar. És responsabiltat vostre i NO de SOCfang fer el possible per no perdre-les. Cadascú coneix la seva disponibiltat (vida personal, laboral, familiar, estudiantil…).

També cal tenir en compte que la ceràmica necessita un procés de creació: uns passos de creació i dues coccions.

SOCfang dona moltes possibilitats: hores soltes, lots d’hores grans i petits i diferents caducitats per que decideixis què és el més convenient per a tu. Responsabilitza’t!


Torna a l’inici!

soc FANG taller de ceràmica a Salt, Girona. Coworking de ceràmica