QUARANTA-SIS OBRES OPTEN ALS PREMIS D’ARQUITECTURA DE LES COMARQUES DE GIRONA 2022

QUARANTA-SIS OBRES OPTEN ALS PREMIS D’ARQUITECTURA DE LES COMARQUES DE GIRONA 2022

QUARANTA-SIS OBRES OPTEN ALS PREMIS D’ARQUITECTURA DE LES COMARQUES DE GIRONA 2022


El jurat dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2022 ha seleccionat un total de 46 projectes dels 119 que s’han presentat a la 24a edició dels guardons que, des de l’any 1997, organitza la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

De les 46 obres seleccionades, 27 pertanyen a la categoria Arquitectura (obres de nova planta, reformes i rehabilitacions), 7 corresponen a la d’Interiors (obres on l’accent recau en el tractament de l’espai interior), 6 són de la categoria Paisatges (obres en espais urbans com carrers, places… i en espais naturals, parcs, jardins…), i les altres 6 són d’Espais Efímers (obres de durada limitada com exposicions, muntatges, escenografies…). En aquesta edició, el jurat ha estat format per les arquitectes Isabela de Renteria, com a presidenta, i Montse Nogués i Marta Benedicto com a vocals.


Premis del Jurat i de l’Opinió 2022

Les obres premiades pel Jurat i el Premi de l’Opinió, que atorga la ciutadania amb el seu vot des del portal www.premisarquitecturagirona.cat, es donaran a conèixer el divendres 27 de maig en un acte a la seu de la Demarcació de Girona del COAC (plaça de la Catedral, 8). 

Consulta els seleccionats a www.premisarquitecturagirona.cat

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic