#quedatacasa i paga menys per la llum

Agrienergia

Agrienergia posa en marxa la promoció “#quedatacasa i paga menys per la llum” per a famílies i particulars

 

Agrienergia, empresa gironina comercialitzadora d’energia elèctrica, posa en marxa la promoció “#quedatacasa i paga menys per la llum”, oferint un descompte en la factura de la llum addicional a la baixada de preus que ja va dur a terme el passat mes de gener.


La promoció va dirigida a particulars i famílies, per ajudar-los a mitigar les conseqüències econòmiques de la COVID-19, i consisteix en un descompte directe en les factures dels consums elèctrics d’abril i maig.

Per gaudir del descompte, els clients s’han de registrar abans del 31 de maig d’enguany al web www.agrienergia.com/quedatacasa, emplenar un senzill formulari i acceptar rebre la factura electrònicament, gest que redueix la generació i enviament de factures en paper, limitant l’impacte mediambiental i els desplaçaments innecessaris.

Aquesta iniciativa s’afegeix al paquet d’ajudes ja aprovades pel Govern, com una promoció exclusiva d’Agrienergia per a nous clients i clients domèstics actuals amb un subministrament de fins a 15 kW.

Agrienergia, continua treballant amb responsabilitat i compromís per garantir el subministrament i l’assessorament personalitzat ajudant a les empreses, pimes i autònoms a ajustar-se a l’actual conjuntura econòmica.

Per qualsevol dubte, els clients que així ho desitgin, poden adreçar-se a les oficines d’atenció al client respectant les recomanacions de les Autoritats Sanitàries, o a través dels canals telemàtics que posa l’empresa a disposició dels seus clients, com ara, la web www.agrienergia.com, l’oficina virtual, el telèfon de contacte gratuït 900 72 72 72, o el correu electrònic oficina@agrienergia.com.

 

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic