rooms

Inicio la secció musical amb una saga dedicada als grups km 0, és a dir, grups #debanyoles.

Aquest primer article, el dedico a Rooms, a qui vaig tenir la sort de veure el divendres 18 de juny a la sala Mirona. A la presentació del seu últim treball, Earth, van oferir un concert magnífic carregat d’emocions sonores, textures harmòniques i passatges estimulants amb una musicalitat fresca i actual pròxima a l’indie folk, al shoegaze o, fins i tot, al postrock.

Aquesta formació, que la majoria de vosaltres coneixeu de sobres, està composta per Carles Sucarrats (a la guitarra), Isabel Ametller (a la veu), Simon Saura (a la bateria) i Maria de Palol (baix i violoncel, a qui no vaig tenir la sort de veure-la en aquest directe).

Malgrat ser tan sols tres sobre l’escenari, el so que m’arribava com a públic era ple i contundent, gràcies al treball que hi ha al darrere pel que fa a programacions i altres elements pregravats per la banda. La veu de la Isabel empastava perfectament amb els passatges de la guitarra d’en Carles i els temps compassats d’en Simón. En definitiva, una bona feina en equip que l’oïda reconeix com a treball ben fet, o com a mínim, així ho vaig percebre jo, que, com a banyolí adoptat, va ser la primera vegada que els sentia en directe.

Us perdeu els vídeos d’Earth:.

Enhorabona, companys!

Salut i molta música!

Rico Liquete

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!