ROSES FISH & CHIPS

amb allioli d’all negre

ROSES FISH & CHIPSROSES FISH & CHIPS

Tempura

Posa en un bol 300 ml d’aigua amb gel i 300 mg de tempura. Afegeix sal. Barreja.
Una bona tempura per aquesta recepta és la Santa Rita, la pots trobar a la Peixateria M. Àngels de Porqueres.

Peix

Salpebre el peix. Banya’l amb la tempura i fregeix-lo amb oli de gira-sol molt calent.
El fish&chips es pot preparar amb qualsevol peix blanc, però si és de bona qualitat, aquest famós fast food, es pot convertir en un plat de cinc estrelles. Per això, nosaltres hem optat per un bon rap de Roses, que el pots comprar a la Peixateria M. Àngels (carrer Narcís Monturiol, 18 de Porqueres).

Salsa

Hem volgut donar un toc català a la recepta anglesa, per aquest motiu, escollim acompanyar el plat amb un allioli casolà amb all negre. El podeu comparar a la Carnisseria TOT BO (passeig Mn. Constans, 259 de Banyoles).

Emplatat

Una recepta de cuina de carrer com el famós fish&chips anglès es pot convertir en un plat original i #foodie segons la manera de servir-la.
Per això, a Comercial Porqueres (situat al polígon Pont Xetmar de Cornellà de Terri) pots aconseguir el parament de taula escaient per aquest plat: les paperines i el recolza paperines i el pot per la salsa.

Maridatge

El maridatge d’aquest street food tan popular, com sempre, l’hem deixat en mans dels professionals del bar de vins La Consulta del carrer del Born de Banyoles, on pots comprar tot el vi que serveixen:
“Per a aquest plat informal i desenfadat, escollim un clàssic entre els vins francesos; de fruita deliciosa i frescor descarada, el Beaujolais Nouveau es considera un vi de temporada, donant el tret de sortida com el primer vi que es pot consumir després de la verema. El caràcter jovial i alegre del vi combinarà perfectament amb la textura cruixent d’aquesta divertida recepta”.

Vídeo a: www.lham.net/cuina ROSES FISH & CHIPS
Estamos Enrollados y nos mola hacerlo en la cocina

 

 

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic