Salmó marinat amb quinoa cruixent i chantilly de pernil ibèric

Salmó marinat amb quinoa cruixent i chantilly de pernil ibèric
Marinat:

Posa en un bol llima espremuda, salsa de coco aminós de l’herboristeria ROSA NADAL, oli de sèsam, pebre negre.

Salmó:

Talla el salmó de la peixateria LA MAR DEL TERRI a daus petits i banya’l amb el maridat.

Quinoa:

Bull durant 5 minuts la quinoa vermella de l’herboristeria ROSA NADAL. Retira, escorre-la i salteja-la en una paella fins que quedi cruixent.

Chantilly:

Talla a daus un tros de pernil ibèric de la carnisseria TOT BO posa’ls en una cassoleta amb crema de llet fins que bulli. Retira del foc i deixa reposar. Quan hagi refredat, treu el pernil. Passa la batedora a la crema de llet fins que munti.

Emplatat:

Sobre un plat allargat de COMERCIAL PORQUERES estira els daus de salmó. Afegeix-hi la quinoa vermella cruixent per sobre. A continuació, amb una màniga pastissera, el Chantilly de pernil ibèric per sobre.

Maridatge:

El bar de vins LA CONSULTA suggereix: “per aquest plat de peix marinat amb una mescla de sabors complexes i textura melosa, necessitem un vi amb personalitat. Aquest rosat de Rioja recupera les tècniques ancestrals en la seva elaboració, per la qual utilitza els raïms autòctons Maturana blanca i Maturana negre. Mesclant el raïm negre sencer en el most de vi blanc i fermentant en àmfores d’argila, on posteriorment passarà per una llarga maceració amb pells durant 6 mesos. La Pequeñita Rosado Macerado és un vi de descobriment, tota una extravagància pels més curiosos”.

 

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!