Burguer vegeterià de seità i parmesà

Dietètica Lotus Blanc – Fleca Pa de Can Maula – Cerveseria La Santa

Ingredients

– Seità de la dietètica
Lotus Blanc
– Panet de Viena
de Pa de Can Maula
– Cervesa SOMA beer de
la cerveseria La Santa

Pel topping:  Formatge parmesà de la carnisseria Tot bo, bolets shitake, figa, alvocat, cogombrets en vinagre, xili, brots de soja

Pel marinat: salsa de soja, salsa mirin, mel, mostassa, pebre negre i llimona


Agafa un filet de seità i marina’l amb salsa de soja, salsa mirin, mel, mostassa, pebre negre i un raig de llimona. Deixa’l reposar una hora a la nevera.

Posa els bolets shitake i un parell de rodanxes de figa a la planxa fins que canviïn de color. Seguidament, el filet de seità marinat, fins que comenci a quedar cruixent per fora.

Obre el panet de Viena i unta’l amb mostassa de mel. Afegeixi el seità i, a sobre, el topping: una rodanxa de tomata, un parell de rodanxes de figa a la planxa. Lamina l’advocat, el formatge parmesà i els cogombrets i posa’ls a sobre. Afegeix, també, el coriandre i el xili picat i, finalment un grapat de brots de soja naturals.

Aquesta hamburguesa vegetariana de seità i parmesà és ideal maridar-la amb una cervesa. A nosaltres ens agrada prendre-la amb la cervesa gironina SOMA beer que podreu trobar a la cerveseria La Santa de la plaça d’en Ges (tocant el carrer Sant Martirià).

Com sempre, el secret està amb els ingredients. Per això, suggerim que agafeu el seità a la dietètica Lotus Blanc del carrer de la Canal. Recomanem el formatge parmesà de la carnisseria Tot bo del carrer Mn. Constants. El panet de Viena és de Pa de Can Maula de Melianta.

Estamos Enrollados y nos mola hacerlo en la cocina

 

 

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!