Solucions legals a la crisi del Covid-19

PLANAS-CASAS

Durant l’estat d’alarma s’han dictat una sèrie de disposicions legals que, aplicades amb els recursos que ja dotava la legislació vigent, poden oferir una bona solució a aquesta crisi. Aprofitar-les adequadament és el que pot fer que ens en sortim amb èxit.

Aquest article pretén apuntar-vos només algunes de les opcions que teniu al vostre abast. Des de PLANAS-CASAS us podrem assessorar de quin és el millor plantejament per a vosaltres, per al vostre negoci o per a la vostra empresa.


Empreses i autònoms del sector turístic

Mitjançant Reial Decret-llei 25/2020, de 3 de juliol, de mesures urgents per a sostenir la reactivació econòmica i l’ocupació, el govern de l’Estat ha dictat una sèrie de mesures que ajuden a empreses i autònoms molt específics, com són els del sector turístic. S’inclou la moratòria de préstecs hipotecaris per al finançament d’immobles destinats a una activitat turística. Aquesta disposició legal, unida a altres anteriors que estableixen una sèrie d’ajudes al sector turístic, poden ser interessants en un moment tan crític com l’actual.

Des de PLANAS-CASAS podem fer una anàlisi del vostre negoci a fi de valorar quins són els mecanismes legals més apropiats per ajudar-vos en la problemàtica concreta en què us trobeu.


Fraccionament dels deutes

PLANAS-CASAS

En aquest temps d’alarma, s’han dictat diverses mesures que permeten un fraccionament dels deutes generats en diversos àmbits.

La disminució d’ingressos en aquest període no ha de ser un fre per a la vostra economia.

Consulteu-nos la vostra situació i valorarem quines són les solucions més òptimes al vostre cas.


Préstecs hipotecaris amb clàusules abusives

En matèria de protecció al consumidor, en data 16 de juliol de 2020 s’ha dictat una nova Sentència pel Tribunal de Justícia de la Unió Europea, que ve a aclarir les reclamacions efectuades per clàusules abusives en els préstecs hipotecaris.

Aquesta nova resolució aporta solucions més clares al panorama de legislació i jurisprudència que existia en la matèria.

Porta’ns la teva escriptura d’hipoteca, i t’analitzarem les possibilitats de reclamació per clàusules abusives o despeses improcedents


Ens avala una dilatada experiència assessorant empreses i particulars.

Consulta’ns el teu cas. La primera visita és gratuïta
si ens presentes aquest article digital.


PLANAS CASAS ADVOCATS BANYOLES

Passeig Winthuysen, 4, 17820 – Banyoles
www.planascasas.com – info@planascasas.com
Tel. 972 570 331 – Fax. 972 583 070

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!