Solucions legals a la crisi del Covid-19

Planas Casas Advocats

Planas Casas Advocats

Durant l’estat d’alarma s’han dictat una sèrie de disposicions legals que, aplicades amb els recursos que ja dotava la legislació vigent, poden dotar d’una bona solució a aquesta crisi. Aprofitar-les adequadament és el que pot fer que ens en sortim amb èxit.

Aquest article pretén apuntar-vos només algunes de les opcions que teniu al vostre abast. Des de PLANAS – CASAS us podrem assessorar de quin és el millor plantejament per a vosaltres, per al vostre negoci o per a la vostra empresa.


Novetats legislatives per a empreses

S’han ampliat els terminis per a la formulació de comptes i d’auditories i per a la seva aprovació per la Junta General, amb efecte en les declaracions d’Impost sobre Societats.

S’ha afavorit la presentació d’Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO), amb un tractament comptable i fiscal adequat.

S’han creat vies de reestructuració patrimonial, i una sèrie de beneficis tant per a la societat com per als seus socis. S’han modificat aspectes importants de la legislació concursal, que garanteixen un millor tractament per a les empreses en insolvència provisional, i una sèrie de perspectives de futur per als negocis que ara estan passant dificultats.

Per altra banda, la nostra legislació inclou mecanismes que, ben estructurats, poden garantir els cobraments futurs, molt útil en aquestes situacions de crisi.

Família i successions

A causa de l’estat d’alarma, s’han decretat les suspensions dels terminis de l’impost de successions.

S’han creat procediments especials en l’àmbit d’aliments i família, adequats a la nova situació.

La disminució d’ingressos en les famílies pot aconsellar una modificació de les mesures de divorci o de separació.

Administratiu

L’estat d’alarma ha comportat la imposició de sancions de quantitats molt elevades i a cops desproporcionades, que es poden recórrer, i no poden vulnerar els nostres drets fonamentals.


Ens avala una dilatada experiència assessorant empreses i particulars.


 

Consulta’ns el teu cas.

La primera visita és gratuïta, si ens ensenyes aquest article digital.


Planas Casas Advocats

Passeig Winthuysen, 4 – 17820 – Banyoles
www.planascasas.com – info@planascasas.com
Tel. 972 570 331 – Fax. 972 583 070

 

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic