SUMEM BANYOLES CREA UN DIRECTORI D’ESTABLIMENTS EN SERVEI

independentment de si realitzen o no servei a domicili

La formació ha engegat la iniciativa a partir del document creat per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, veient que aquest era incomplet

Sumem Banyoles ha creat un directori dels establiments que estan en servei durant el confinament, una de les mesures d’un paquet que ha fet arribar a l’equip de govern. La formació ha engegat la iniciativa a partir del document creat per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, veient que aquest era incomplet. Sumem Banyoles creu que és un moment en què la institució ha de garantir la màxima informació dels comerços i serveis bàsics que estan oberts a la ciutat.

L’objectiu del grup municipal és afavorir el comerç de proximitat amb un llistat de tots aquells establiments que estiguin oberts, independentment de si realitzen o no servei a domicili. Tal com especificava en el paquet de mesures, s’instava l’equip de govern a crear i publicitar un llistat, acompanyat d’un mapatge, dels establiments oberts amb el horaris i telèfons respectius, per tal que les veïnes sapiguessin on poden dirigir-se, ja que el llistat fet des de l’Ajuntament resulta escàs tot i que ha anat millorant en les posteriors edicions.

Sumem Banyoles ha posat un formulari a disposició de tots aquells establiments que encara que no consten al llistat, per la raó que sigui, per tal que es puguin inscriure.

Vegeu el llistat d’establiments oberts aquí!

Font: Sumem Banyoles

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!