Suspesa la Festa Major de Cornellà del Terri

S’havia de celebrar els dies 9, 10, 11, 12 i 13 d’abril

Suspesa la Festa Major de Cornellà del Terri
 L’equip de govern ha pres aquesta dràstica decisió per reforçar la contenció del coronavirus i per preservar la salut de la ciutadania.

Davant la situació excepcional que s’està vivint a Catalunya per l’activació de l’Estat d’Alarma a conseqüència de l’epidèmia del coronavirus i la seva evolució, l’Ajuntament de Cornellà del Terri s’ha vist obligat a suspendre la Festa Major, que estava previst que tingués lloc els dies 9, 10, 11, 12 i 13 d’abril.

El consistori ha pres aquesta dràstica mesura preventiva amb l’objectiu de reforçar la contenció del virus i preservar la salut de la ciutadania, seguint les directrius establertes pel Govern de la Generalitat de Catalunya.

La cancel·lació és sine die, malgrat que, en funció dels esdeveniments, quan es doni per acabat el període de confinament domiciliari, si s’escau, es podria fixar una nova data.

Tanmateix, l’Ajuntament de Cornellà del Terri demana comprensió als veïns i veïnes i apel·la a la responsabilitat social de cadascú per seguir fil per randa les directrius de les autoritats sanitàries.

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!