Tataki de vedella amb salsa de mango

Carnisseria Tot Bo, bar de vins La Consulta i Comercial Porqueres

Tataki de vedella amb salsa de mango

La salsa
Pela i desossa un mango i posa’l en un bol. Afegeix mostassa francesa, suc de llima i sal. Passa’l per la batedora fins que quedi textura de salsa.

La carn
Agafa un entrecot de vedella sense os de la carnisseria TOT BO i talla’l de forma rectangular. Amb una planxa molt calenta, marca el tros de vedella pels quatre costats.

Retira i talla el tros vedella a trossets de mig centímetre de gruix.

Emplatat
Amb la salsa de mango, pinta un plat allargar de Comercial Porqueres i, a sobre, escampa el tataki tallat. Afegeix-hi sal gorda i unes miques de llavors de sèsam.

Maridatge
Aquest és el maridatge que ens suggereix el bar de vins La Consulta:

“Malgrat que si féssim cas a la salsa, podríem decantar-nos per la família de blancs amb criança, per aquest plat de carn vermella escollim un vi negre Trepat de caràcter fresc. Aquest vi negre ens evoca més a fruita vermella fresca i notes d’espècia picant que a sensacions madures, tot rematat amb una bona acidesa. Aquest és un vi elaborat amb el raïm Trepat, varietat autòctona de la Conca de Barberà, del celler Mas Foraster.”

 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!