Tataki de vedella amb salsa de mango

Carnisseria Tot Bo, bar de vins La Consulta i Comercial Porqueres

Tataki de vedella amb salsa de mango

La salsa
Pela i desossa un mango i posa’l en un bol. Afegeix mostassa francesa, suc de llima i sal. Passa’l per la batedora fins que quedi textura de salsa.

La carn
Agafa un entrecot de vedella sense os de la carnisseria TOT BO i talla’l de forma rectangular. Amb una planxa molt calenta, marca el tros de vedella pels quatre costats.

Retira i talla el tros vedella a trossets de mig centímetre de gruix.

Emplatat
Amb la salsa de mango, pinta un plat allargar de Comercial Porqueres i, a sobre, escampa el tataki tallat. Afegeix-hi sal gorda i unes miques de llavors de sèsam.

Maridatge
Aquest és el maridatge que ens suggereix el bar de vins La Consulta:

“Malgrat que si féssim cas a la salsa, podríem decantar-nos per la família de blancs amb criança, per aquest plat de carn vermella escollim un vi negre Trepat de caràcter fresc. Aquest vi negre ens evoca més a fruita vermella fresca i notes d’espècia picant que a sensacions madures, tot rematat amb una bona acidesa. Aquest és un vi elaborat amb el raïm Trepat, varietat autòctona de la Conca de Barberà, del celler Mas Foraster.”

 

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic