THE DAYS OF THE NEW

Post grunge

THE DAYS OF THE NEW

Seguint el deix del grunge de l’últim article en el qual vam esmentar els grans Mad Season, aquest mes sento l’obligació i el desig de recomanar el grup The days of the new.

The days of the new és una banda provinent de Charlestown, Indiana, que es va formar l’any 1995.
El seu primer àlbum s’anomena “Days of the new”. Si l’escolteu, notareu que el seu so és el característic del post grunge del moment. Es basa en guitarres acústiques, arpegis, arranjaments a dues guitarres i melodies vocals amb cors que van d’un costat a l’altre amb una finor autèntica i potent a la vegada. Fins i tot, notareu algun matís country folk. La barreja de tot plegat, fan d’aquest seu primer àlbum una meravella i un regal per a l’oïda.

Els altres dos discos que han tret (amb el mateix nom) mantenen aquesta base de les guitarres acústiques, però afegeixen molta més instrumentació i altres elements, com a distorsió a les seves composicions, bases electròniques, cordes fregades, etc. No desaprofitareu el vostre temps si el dediqueu a escoltar qualsevol dels tres àlbums. Tot i que per a mi, el primer és el millor. Des del meu punt de vista, és una altra d’aquestes perles musicals que mai deixen de brillar.

Ves a la nostra web (www.lham.net/thedayofthenew) i podràs escoltar aquest primer àlbum complet. Podràs deixar un comentari o compartir l’article si t’ha agradat.

Que la música no deixi de sonar!

Rico Liquete

 

 

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic