Tortita mexicana de blat moro amb de pollastre i espècies de Bombay

Comprat a la carnisseria La Gironesa i a la verduleria de l’Iatzas Ul Haq

Ingredients

Oli d’oliva
4 grans d’all
2 cebes
2 pastanagues
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1/2 porro
2 tomates
5 tomates seques
1 rave
1 gingebre
1 iogurt
1 branca d’api
Coriandre
1 sac d’espècies de Bombay i malasa de Biruani de la botiga Iatzas Ul Haq
1 pollastre del Montseny de la carnisseria La Gironesa
1 paquet de tortites mexicanes de blat de moro de la botiga Iatzas Ul Haq

Posa a escalfar oli d’oliva en una cassola gran i afegeix-hi all, 1 ceba, 1 pastanaga, pebrots, porro, tomates, tomates seques, rave, gingebre pelat, iogurt, un sac d’espècies de Bombay i malasa de Biruani. Que tots els ingredients estiguin tallats a trossos petits i ben barrejats. Seguidament, afegeix-hi el pollastre del Montseny tallat a trossos i deixa que es cuini tot plegat fins que el pollastre estigui cuit.

Mentrestant, prepara les crudités: trosseja una pastanaga, una tija d’api, 1/2 ceba i el coriandre, i deixa-ho a part.
Quan la carn amb les verdures estigui llesta, separa el pollastre de les verdures. Les verdures, passa-les per la batedora fins a obtenir-ne una salsa. Quan el pollastre deixi de cremar, esmicola’l, separant-ne la pell i els ossos.

Calenta la tortita de blat de moro amb una paella o al microones (es recomana humitejar-les una mica abans) i quan estigui al punt, ja hi pots posar el pollastre, la salsa de les verdures i les crudités.

El secret, com sempre, està en els ingredients. Compreu un pollastre de qualitat, com el del Montseny que tenen a la carnisseria La Gironesa del carrer de les Rotes.

Pel que fa als aliments d’importació (espècies de Bombay i masala de Biryani, tortita de blat mexicà i el gingebre), els podeu trobar tots a la verduleria de l’Iatzas Ul Haq de l’avinguda Països Catalans, 22.

 

https://youtu.be/Gl0lsBIyp_M

 

 

Recepta: Estamos Enrollados y nos mola hacerlo en la cocina

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!