Carol Routier, triatleta banyolina homanetjada

Carol Routier, triatleta banyolina homanetjada


Carol Routier, triatleta banyolina homanetjada

Carol Routier i Mario Mola són homenatjats en la inauguració de la reforma del vestíbul del CN Banyoles i el Vora Estany

L’espai ha viscut un canvi total d’imatge i distribució recentment. Destaquen la modernitat, la millora dels accessos i la unificació d’espais amb el Restaurant Vora Estany.

 


Carol Routier, triatleta banyolina homanetjada

Els triatletes Mario Mola i la banyolina Carol Routier han estat protagonistes en l’acte d’inauguració de la reforma del vestíbul de l’edifici del Club Natació Banyoles i el Restaurant Vora Estany que ha tingut lloc aquesta tarda. Concretament, s’han exposat a una de les parets els mallots que van entregar al Club. Aquest espai serà itinerant i s’hi aniran mostrant cartells de competicions, fotografies i d’altres objectes relacionats amb les diferents seccions de l’entitat.

A l’acte també hi ha assistit el president del Club Natació Banyoles, Albert Comas, el gerent del restaurant Vora Estany, Robert Gelmà, els expresidents del Club. Jordi Banal, Joan Anton Abellán i Angel Dutras i membres de la junta actual.


Les obres, que s’han portat a terme durant algunes setmanes dels mesos de març i abril, han suposat diverses millores de funcionalitat i d’aspecte d’aquesta zona de l’edifici. Un dels objectius era crear un espai diàfan amb el Restaurant Vora Estany, que també ha renovat la seva imatge interior, i el vestíbul del Club. Per això s’ha obert un pas sense portes, permetent una circulació més fluida i canviant la imatge del terra, les parets i el sostre dels dos espais.

També s’han millorat els accessos canviant el torn giratori d’entrada a la instal·lació esportiva per tres moderns torns, un d’ells adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Les portes exteriors s’han substituït per unes d’automàtiques i s’ha millorat l’accessibilitat de la rampa i les escales de l’entrada principal amb nous materials i un disseny més funcional.

Carol Routier, triatleta banyolina homanetjada

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic