Vilafreser

El poble de la pau

Del poble de VILAFRESER en desstaca la torre. Situada al Camí Ral que portava des de França a Girona. Actualment el basament de la torre es troba envoltat per les diferents construccions de la masia de la qual forma part.

Vilafreser és un nom compost de la paraula llatina villa i de la germànica fride, que significa pau. Per tant, Vilafreser és el poble de la pau.


Del pueblo de Vilafreser en desstaca la torre. Situada en el camino real que llevaba desde Francia a Girona. Actualmente el basamento de la torre se encuentra rodeado por las diferentes construcciones de la masía de la que forma parte.

Vilafreser es un nombre compuesto de la palabra latina villa y de la germana FRIDE, que significa paz. Por lo tanto, Vilafreser es el pueblo de la paz.


From the village of VILAFRESER, the tower is dumped. Located on the Camí Ral that took from France to Girona. At the moment the base of the tower is surrounded by the different constructions of the farmhouse of which it is part.

Vilafreser is a name composed of the Latin word villa and the Germanic fride, which means peace. Therefore, Vilafreser is the people of peace.


Depuis le village de VILAFRESER, la tour est abandonnée. Situé sur le Camí Ral qui a pris de la France à Gérone. La base de la tour est actuellement entourée des différentes constructions de la ferme dont elle fait partie.

Vilafreser est un nom composé du mot latin villa et du germanique fride, qui signifie paix. Vilafreser est donc le peuple de la paix.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vilafreser 17468 CT ES
Com arribar-hi