9 Jardí

Centre de jardineria a Banyoles.

9 Jardí

9 Jardí

 

Centre de jardineria a Banyoles. Passió per les plantes, protegim la natura.

L’empresa familiar 9 JARDÍ, va començar la seva activitat a l’any 1989, quan en Joan, el seu fundador, va utilitzar la seva experiència en el món de l’agricultura i la va aplicar al món de la jardineria.

L’activitat va començar a unes petites instal·lacions a Cornellà del Terri, però l’any 1993 l’expansió de l’empresa va fer que aquestes quedessin petites fent que no es pogués donar el servei adequat als clients, va ser llavors quan es va traslladar a la ubicació actual, la urbanització Can Puig, dins el municipi de Banyoles.

L’empresa sempre ha tingut dos activitats, la venda de planta i complements, activitat que es duu terme en el centre de jardineria i el disseny, construcció i manteniment de jardins. Des del seu inici, la voluntat ha estat donar el millor servei i el millor assessorament a tots els seus clients, sempre amb un tracte familiar i professional, prioritzant la qualitat com el principal eix del negoci.

Actualment l’empresa 9 JARDÍ compta amb un centre de jardineria d’uns 5 mil m2 dedicats a la venda de plantes i complements i 3 hectàries de viver i magatzem de jardineria. Però el nostre actiu més important són les persones que formen part de la nostra empresa: homes i dones especialitzats en el món de la jardineria, amb formació, implicació i servei al client.

En l’actualitat és la segona generació de la família qui continua la línia marcada pel fundador amb tota la professionalitat i tracte humà que ens caracteritza. Sempre pensant en el client i la solució dels seus problemes.

Vegeu aquí les activitats que organitza el nostre centre!


Plantes i arbres

 

Disposem d’un ampli catàleg de plantes i arbres, tant d’interior com d’exterior.Podrà trobar gran varietat de plantes d’interior, per millorar la decoració de la seva llar.

Tenim un ampli ventall de plantes d’exterior, de temporada, arbusts, arbres fruiters, i arbres de fulla caduca i perenne.

Ferreteria

Disposem d’una gran varietat d’eines i màquines per facilitar el seu treball al jardí.
Trobarà tot tipus d’eines de ferrateria i màquines motoritzades en estoc i per encàrrec.

Fusta

Tenim tot el material necessari per a la contrucció de tanques i pèrgoles. També disposem de mobles de fusta i de material base per fabricar els seus propis projectes a mida. Podrà trobar una gran gamma casetes de fusta i resina on porà organitzar el seu material de jardineria.

Decoració

Tenim un ampli catàleg de productes decoratius per la llar i jardí, plantes artificials, cistells, mimbres, lluminàries per jardí i tot tipus d’ements per decorar al seu gust.

Mobiliari urbà i per a jardí

Per poder gaudir del seu espai disposem de tot tipus de mobles per jardí i interior (taules i cadires, bancs, hamaques, balancins…).

Terra i adob

Disposem de tot tipus de terra i derivats (universal, vegetal, volcànica) i especials per tipus de plantes.

Podreu trobar adobs (granulats, líquids i en pols) i fitosanitaris degudament homologats.


Disseny i realització jardins

Podem dissenyar i realitzar el jardí en harmonia amb l’entorn i amb les persones que en gaudiran. Creem jardins grans i petits, aprofitant cada espai al màxim. Realitzem jardins clàssics, avantguardistes, romàntics, d’estil japonès, etc.
Els nostres dissenys, els materials emprats i les obres realitzades son d’alta qualitat, ens avalen 25 anys d’experiència.

Estudiem les condicions tècniques dels espais: sol i ombra, orientació, temperatura, desnivells, etc., així com el respecte a les vistes naturals.

Podes i tractaments

Som especialistes en la poda i l’aplicació de tractaments fitosanitaris.

Realitzem poda en general, poda en altura, poda de formació, tala d’arbres, desbrossament de parcel·les i finques i neteja de boscos.

També cuidem i curem les seves plantacions gràcies als tractaments fitosanitaris i al control de plagues i malalties.

Disseny i decoració d’espais

L’ajudem i assessorem en el disseny i decoració d’espais. Deixa’t aconsellar pels nostres professionals per aconseguir els millors resultats.

Lloguer material

Al 9JARDÍ t’oferim la possibilitat de llogar tot el material que necessitis, ja sigui per ús personal o per instal·lacions amb les millors condicions possibles.

Basses i piscines

Disseny i construcció de basses, piscines naturals i llacs artificals, per donar un toc original als vostres espais.

Instal·lació gespa artificial

Gaudeixi tot l’any d’una gespa en perfectes condicions: sense manteniment, sense consum d’aigua, sense problemes. Visiti la nostra exposició de gespes artificials i sol·liciti un pressupost sense cap compromís.

Disseny pèrgoles i muntatges de fusta

Podem dissenyar i realitzar els muntatges de tot tipus d’elements de fusta: valles, pantalles d’ocultació, casetes de fusta i tot tipus d’estructures.Som especialistes en el disseny i creació de pèrgoles de totes mides, per parcs, jardins i terrasses. No dubti’s a realitzar el teu projecte amb nosaltres.

Et realitzem el muntatge, et portem a casa tot el material necessari amb la màxima garantia de qualitat en el servei.


galeria imatges

Flor tallada i planta natural

 Podràs trobar un gran assortit de flors tallades per poder fer les teves composicions florals i decoracions.

Rams naturals

Els rams naturals no tenen edat i sempre són una bona elecció ja que no es necessita cap motiu per regalar-ne un.

Les flors naturals donen una sensació de frescor i calidesa a la nostra llar, és per aquest motiu que també són una bona opció quan esperem convidats. Els colors i la varietat de les flors dependrà de cada ocasió.

Casaments
Realitzem tot tipus de rams de flors per a casaments, així com solapes, cotxe, padrins,engalanament d’esglésies, sales, restaurants, etc.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Banyoles 17820 Girona ES
Com arribar-hi
Dilluns – Dissabte: de 9:00-20:00h Diumenges i festius: 9:00-14:00h.