AGRIENERGIA

L'energia que t'impulsa

PERQUÈ NOSALTRES

Qui som?

Som una comercialitzadora d’energia d’origen 100% renovable amb més de 120 anys d’experiència en el sector. Treballem per un servei de proximitat oferint la màxima atenció personalitzada i una gestió transparent amb un clar compromís sociocultural.

Subministrem energia a clients domèstics, ens públics, comerços, oficines i indústries. Servim tant a la mitjana i petita empresa com a grans indústries.

Objectius: Creem valor afegit al servei d’atenció al client, potenciant la proximitat i la confiança, oferint serveis innovadors i de qualitat que milloren els subministraments dels nostres clients facilitant el desenvolupament dels negocis i contribuint al progrés.

Què fem?

Oferim als nostres clients, preus i condicions competitives ajustades a les seves necessitats amb el millor servei, l’assessorament continu i la màxima qualitat de gestió.

Facilitem ajuda personalitzada en el moment de la contractació, assessorant sobre la tarifa més adient al consum de cada client, i les possibles millores d’eficiència i estalvi energètic.

Valors:

Innovació: Fem que l’energia sigui entenedora i fàcil d’utilitzar. Innovem per millorar sempre allò que fem, tant en servei com en qualitat, per satisfer les expectatives dels nostres clients.

Competitivitat: Captem les necessitats dels nostres clients en tot moment per ser cada dia més competitius.

Proximitat: Actuem de manera entenedora, oberta, transparent i accessible a tots.

Compromís: Treballem amb entitats i associacions contribuint, dia a dia, a fer una societat millor.

Confiança: Guanyem la confiança dels nostres clients incrementant el lideratge de la marca gràcies a la fiabilitat i estricte compliment dels nostres valors.

Lideratge = Innovació + Competitivitat + Proximitat + Compromís + Confiança


Agrienergia, una empresa amb origen renovable.

Des de l’origen de la nostra empresa, fa 120 anys, hem generat electricitat a partir de la força de l’aigua.
Actualment, aquestes centrals continuen subministrant a la nostra xarxa l’energia que produeixen.

Podem certificar que la resta d’energia comprada al mercat elèctric per als nostres clients, prové de fonts 100% renovables. Aquesta certificació, és emesa a través de la CNMC (Comissió Nacional dels Mercats i la Competència), com a garanties en l’origen de l’electricitat.

Això ens permet, poder fomentar tecnologies més sostenibles amb el nostre entorn, i alhora, donar-los prioritat respecte a la generació i la compra d’energia per davant de tecnologies més contaminants.

Així doncs, podem garantir que el 100% de l’energia que obtenim a través del mercat elèctric pels nostres clients, és lliure d’emissions contaminants i provinent de fonts renovables.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avinguda Països Catalans 140
Banyoles 17820 CT ES
Com arribar-hi
Avinguda Països Catalans 140
Banyoles 17820 CT ES
Com arribar-hi